1. Hjem
  2. BN Bygg

Om oss

BN Bygg AS - Et sikkert valg

BN Bygg AS ble etablert i 1992, og er en totalentreprenør med bred kompetanse innen nybygg og rehabilitering av hytter, eneboliger og næringsbygg.

Selskapet består av fagarbeidere med lang erfaring fra byggebransjen. Fokus på kvalitet og fleksibilitet gjør oss til et sikkert valg for kunder innen privatmarkedet, næringslivet og offentlig sektor.

Last ned vårt flygeblad her

 

Ansatte

Bn Bygg AS består av fagarbeidere med lang erfaring fra byggebransjen. Fokus på kvalitet og fleksibilitet gjør oss til et sikkert valg for våre kunder.

Vi er 16 ansatte, og er stolte av at vi har kvalitetskrav og yrkesstolthet godt forankret i alle ledd i vår bedrift.

4 med mesterbrev, 8 med svennebrev, 2 fagarbeidere og 2 lærlinger tilsier høyt kunnskapsnivå og kvalitet.

 

Tjenester

Bolig

Moderne boliger forankret i solid norsk håndverkstradisjon.

BN Bygg er din lokale husleverandør. Vi bygger boliger forankret i solid norsk håndverkstradisjon, med moderne løsninger som gir lavere energiforbruk og bedre inneklima.

Vi forhandler Idèhus, noe som gir deg tilgang til våre varierte hus- og garasjekataloger. Har du egne idèer og tegninger, hjalper vi deg også med dette - vi har lang erfaring md bygging av skreddersydde eneboliger.

 

Hytte

Vi realiserer din hyttedrøm!

BN Bygg har lang erfaring med bygging av høystandard hytter på fjellet. Vi tar hånd om hele prosessen - fra prosjektering til nøkkelferdig bygg. Dyktige medarbeidere og solide samarbeidspartnere, gjør oss i stand til å utvikle og gjennomføre små og store hytteprosjekt.

BN Bygg er ditt naturlige valg når du skal bygge hytte. I nært samarbeid med deg, finner vi de beste løsninger tilpasset dine drømmer og behov. Dette gir den en unik hytte med ditt personlige preg.

BN Bygg er kjent for høy standard - både når det gjelder materialvalg og utførelse. Vi benytter kun miljøriktige materialer fra anerkjente og pålitelige leverandører, samtidig som vi legger stor vekt på funksjonelle og trygge løsninger med lave vedlikeholdskostnader.

 

Rehabilitering

BN Bygg er en viktig ressurs for kunder innen næringsliv og offentlig sektor.

BN Bygg bygger ikke bare hytter og eneboliger - vi har også bred kompetanse innen rehabilitering av boliger, hytter, næringsbygg og offentlige bygg. Stor kapasitet og en effektiv byggeprosess, gjør oss til et naturlig førstevalg i små og store prosesser. Som totalentreprenør tar vi ansvar for hele prosessen - fra prosjektering til ferdigstilling. Gjennom nært samarbeid med våre oppdragsgivere, legger vi grunnlaget for løsninger tilpasset individuelle krav og spesifikasjoner.

 

Tomter

www.vegglifjell.no/vorset

 

Samarbeidspartnere

  • Bygger'n
  • Numedal Installasjon
  • RevisorKollegiet
  • Rørsenteret Rødberg AS
  • Sigdal
  • Uvdal el-service
  • Uvdal snekkerverksted

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.